E amata uma i le pusa sa'o: Mishloach Manos manatu fa'apipi'i

E ese le faavalevalea o le faaalu o le tele o tupe i luga o se atigipusa e foliga mai e alu sao i totonu o le talone. E mafai ona tatou ioe uma i lena mea. Ae, o le mafuaaga lava lea e tasi, o le sailia o se pusa e taugofie ma manaia?! toetoe lava a le mafai.
Na matou mauaina nei fagu malulu ma faʻatumu i susu. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻatumu i le sua ma fai se faʻaaliga manaia.
2. O se atigipusa pito i luga e sili atu le matagofie nai lo le averesi o pusa e ave i fafo. Tau: E tusa ma le 0.46 sene i le tasi.
Between Carpools o se galulue faatasi i le va o uo talenia e toalima e fiafia e faia le tele o mea "Between Carpools". Talu mai le 2016, ua matou fefaʻasoaaʻi fautuaga a aiga ma faʻalapotopotoga, faʻamatalaga matua, gaioiga, auala, ma DIY i luga o le upega tafaʻilagi ma le app , faʻapea foʻi ma, ioe, manatu malie, fua, ma faitau faʻaosofia.
Talofa! Afai ou te fa'aogaina le atigipusa taulima e fai ai kuki?E fa'afefea ona ou tu'uina atu i le j ma le j cappuccino.O le a le mea e te tu'uina i ai?
Maua le avanoa tuusao i a matou pou e sili ona fiafia i ai, filifiliga o lenei vaitau, ma isi mea atonu na e misia ae e le tatau lava.
© Between Carpools Copyright 2020 © Disclaimer: Between Carpools LLC o se soʻotaga o le tele o fesoʻotaʻiga faʻatau i le Between Carpools.com. O lona uiga o le a tauia i matou pe afai e te filifili e faʻaoga soʻotaga o loʻo i totonu o le site.Betweencarpools.com o se tagata auai i totonu. le Amazon Services LLC Associates Program, o se polokalame faʻasalalauga faʻapipiʻi ua mamanuina e tuʻuina atu ai se auala mo nofoaga e maua ai totogi faʻasalalauga e ala i faʻasalalauga ma fesoʻotaʻi i amazon.com.


Taimi meli: Mati-01-2022